Tilbage

Sensommerhøjskole

Har du lyst til at forlænge sommeren med en højskoleuge og en tur til Skagen sammen med andre personer med høretab?

 

Så er her et kursus for dig, der gerne vil opleve noget nyt og møde nye mennesker i Castberggårds trygge rammer. Her hvor høretab ikke er et tabu, og hvor det er tilladt at sige hvabehar? Vi sørger for teleslynge, tegnstøttet kommunikation, tegnsprog og andre hjælpemidler, så alle får noget ud af foredrag, diskussioner og sociale sammenhænge.

 

Kursets indhold er bygget op omkring en udflugt til Skagen med overnatning. Inden turen derop har vi foredrag om Skagens historie, Skagensmalerne og et

par lokale skrøner.

 

I Skagen skal vi besøge Skagens Museum, Anchers Hus, Drachmanns Hus, Grenen, Råbjerg Mile og så skal vi en tur til Solnedgangspladsen.

Vi går en del rundt i Skagen, så måske falder vores vej forbi endnu flere af de steder, Skagen er så berømt for.

 

Udover denne tur indeholder kurset morgensamlinger, selvvalgte emner, foredrag, aftenaktiviteter, afslutningsfest og samvær med de andre kursister på Castberggård

 

Selvvalgte emner: TSK og vandreture

Kursusansvarlige
Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.