Tilbage

Sensommerhøjskole

Med en afstikker til Ærø

 

Uanset om du er til foredrag, højskole fællesskab, historier, kulturoplevelser, underskøn natur eller hyggeligt fællesskab med ligesindede, så er du godt dækket ind på dette kursus.

 

Ugen er et kombinationskursus, hvor vi starter med et par dage på Castberggård, hvorefter vi drager afsted til Ærø, den lille ø fuld af oplevelser. For som de selv siger på øen:” Alt er vand ved siden af Ærø.”

 

På Castberggård vil der være foredrag om Ærøs historie,  et oplæg af vores internationale elever, samt mulighed for at fordybe sig i et selvvalgt emne.

 

De selvvalgte emner er denne gang:

Tegnstøttet Kommunikation TSK

vandreture.

 

På Ærø skal vi overnatte på hotel Udsigten, der ligger i Marstal. Herfra kører eller går vi på opdagelse. Vi skal selvfølgelig se byen, vi bor i og besøge søfartsmuseet.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke, så vi må forbi øens bryghus og smage lidt på øen. Vi skal også ud og se øens skønne natur, så vores vej skal forbi Voderup Klint, der er en 33 meter høj og ca. 3,5 km lang klint,

Uhre Hoved, med de specielle badehuse ved Vestre Strand og meget andet.

 

Om aftenen kan vi, hvis vi har mere energi, måske gå en runde med nattevægterne i Ærøskøbing.

Da kurset er for hørehæmmede og pårørende, bruger vi selvfølgelig teleslynge både på Castberggård og på turen til Ærø, så kommunikationen kan glide så ubesværet som muligt.

Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.