Tilbage

Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Tour de France

Rolf Sørensen og Dennis Ritter har kommenteret cykelløb sammen i knap 20 år, og har bevæget sig ind i hjerterne på Danmarks store, trofaste Tour de France-publikum som ”lyden af sommer”.

 

I deres fælles foredrag tager de publikum med ind i maskinrummet på TV2s Tour de France-dækning. De fortæller historien om, hvordan løbet blev opfundet. Hvordan og hvorfor det pludselig blev ekstremt populært i Danmark i løbet af 1990´erne. Hvordan Rolf Sørensens egen karriere tog fart efter han kom i den gule trøje i sit allerførste Tour de France, og senere bød på en årelang rivalisering med bl.a. Bjarne Riis. Og naturligvis får I hele historien om sommeren 2022, hvor verdens største cykelløb og det danske publikum fandt sammen i en hed og intens kærlighedsaffære, som måske aldrig vil blive glemt.

 

I kommer også med i kommentatorboksen og hører om samarbejdet mellem Rolf og Ritter og deres mangeårige kollega og ven, Jørgen Leth. I bliver klogere på, hvordan dagene forløber, når man lever så tæt sammen i en hel måned i en bil og en kommentatorboks. Hvordan undgår man at gå hinanden på nerverne?

 

Cykelløb og et tv-studie 

 Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han med bund i sin omfattende erfaring og viden, guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere. Til sammen vil de tage jer med ind i maskinrummet bag ved Tour de France, tæt på cykelløbet med Rolfs anekdoter, og med ind i studiet hvor de blev et makkerpar.

Det siger vores kunder

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.  

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere.