Tilbage

Seniorhøjskole

Kursus for personer med høretab og deres pårørende

 

Nogle gange ligner den ene dag den anden, og denne uge ligner den forrige. Lav om på det, og tag på højskole. På dette kursus går foredrag, udflugter og det sociale samvær med ligestillede hånd i hånd.

 

Kurset er tilrettelagt således, at nogle formiddage vil være opdelt i selvvalgte emner. Om eftermiddagen eller aftenen, vil der være foredrag, bevægelse, forskellige oplæg, sang, film og andre aktiviteter. Ugen byder også på et par heldagsudflugter.

 

Skulle der være tid tilovers, er døren til fitnesscentret altid åben og petanquebanen klar. Er vejret med os, kan vi også nyde en sommeraften ved vildmarksbadet.

 

Selvvalgte emner:

Gåture, litteratur og teknologi (hvad kan din smarte telefon + computer?)

 

Uddrag fra programmet:

> Tirpitz – Det nye museum v. Blåvand

> Sejltur på Odense Å samt besøg i ”Den fynske Landsby”

> Foredrag om Dirch Passer

> Foredrag om test og høretab

> Sangaften

 

Der anvendes teleslynge og TSK.

Kursusansvarlige

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg fik et kursus i gave, fordi jeg er hørehæmmet og mine børn havde hørt, at der blev taget hensyn her. Nu er det tredje gang, jeg er her, og jeg har meldt mig til kurset i juleglas til efteråret, så jeg skal helt sikkert afsted igen.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset Natur og Motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.