Tilbage

Patchwork 

Fordyb dig i patchwork 

Nyder du også at sidde med håndarbejde i hænderne og mærke den fordybelse og indre ro, det giver? Så kom til Castberggård Højskole til januar, hvor du får mulighed for at dyrke kreativiteten i hyggelige og hørevenlige omgivelser.

 

Nogle gange er det dog godt at lære en ny teknik at kende, beskæftige sig med noget helt nyt og uvant. Det rykker ved noget, og det giver energi. På dette kursus kan du fordybe dig patchwork. Kurset henvender sig til både begyndere og øvede.

 

Udover mange kreative timer vil kurset også indeholde forskellige højskoleaktiviteter, hvor der vil være mulighed for at dele erfaringer.

 

Patchwork v. Karina Sloth Hansen

Har du lyst til at fordybe dig i et spændende patchwork-projekt? Det er igen blevet in at lave tæpper og lignende ud af stofrester - ikke mindst på grund af det bæredygtige element.

 

Du vil i løbet af ugen stifte bekendtskab med forskellige teknikker og anvendelsesmuligheder for disse. Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at arbejde med. Det kan være alt fra tasker til slumretæpper.

 

Medbring dit eget stof eller køb på kurset.

 

Om nedsat hørelse og prisforskelle

Castberggård Højskole modtager offentlig støtte for at arrangere kurser for mennesker, som enten er døve, har en hørenedsættelse, tinnitus eller er pårørende. Derfor betaler denne gruppe kursister mindre end normalthørende for at deltage i dette højskolekursus.

 

Hørehensyn på kurset

Der anvendes teleslynge, TSK samt tegnsprog efter behov.

 

Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg var lidt usikker på, hvordan det skulle gå. Men det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har nydt at være sammen med ligesindede og har fået nogle fantastiske venskaber på kurset.

Det var helt fantastisk at komme på Castberggård Højskole. For det første kunne jeg pludselig høre meget bedre, fordi der er høretekniske hjælpemidler, og for det andet følte jeg mig hjemme med en masse andre mennesker, der er i samme båd som mig. 

Min mand og jeg tager på kurser sammen. Det er kun mig, der har et høretab, men vi føler os begge godt tilpas her, og det er rigtig dejligt med en god fælles oplevelse.