Tilbage

Natur og motion 

Ud under åben himmel

Kom med os, når vi tager vandrestøvlerne på, madpakken i rygsækken og går ud og får vind i håret. Vi tilbyder en uge med masser af motion og godt selskab. Turene vil variere i længde, men vil oftest være omkring 10 – 15 km.

 

Tur 1: Trækstien

Vi starter med at gå i pramdragernes spor på Trækstien langs Gudenåen. Her vil vi gå fra Kongensbro, langs med Tange Sø og til Tange Værket. Et stykke af turen har vi guide med.

 

Tur 2: Hjarnø

Vi sejler fra Snaptun til Hjarnø, som ligger i Horsens fjord. Den 3,2 km2 lille ø har et rigt plante– og fugleliv, dejlige badestrande og en perfekt vandrerute til et endagsbesøg. 

 

Tur 3: Jelling Skov og Fårup Sø

Ved at gå en tur i det bølgende landskab, får vi den mest fantastiske udsigt over Fårup Sø. Vi går gennem noget af Jelling Skov og ned til Grejs Ådal. 

 

Tur 4: As Hoved

Denne tur starter ved herregården

Palsgård og stedets park. As Hoved er en halvø, der mod øst er dækket af As Hoved Skov, og ender med en cirka 10 meter høj kystklint, der er kategoriseret som værdifuldt geologisk område. 

 

Tur 5: Nørreskoven i Vejle

Ugen slutter af med en tur i Nørre-

skoven, hvor dyrehaven ligger. Dette sted er altid et besøg værd, idet det her er muligt at komme helt tæt på de to hjortearter, dådyr og sika.

Kursusansvarlige 

Elinor Vestergaard(ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk) 

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.