Tilbage

Natur og motion 

Vandreture med Castberggård

 

Trænger du til frisk luft, til at få rørt benene, godt selskab og vandreture med et unikt fællesskab er dette vandrekursus det rette for dig.

 

Vi vandrer forskellige steder i det øst- og midtjyske terræn for at opleve flotte ådale, søer i kuperede områder. Vi vandrer i skov og ved strand, over mark og sten. Undervejs på vandreturene kan vi opleve flotte udsigtspunkter, se og lytte til fugle, tale om dyr, planter og natur eller lokale seværdigheder samtidig med at der er tid til at snakke og bare nyde turene.

 

Ugens ture:

Tur 1             Vandring ved Vrads og Velling

Tur 2             Bølling sø rundt

Tur 3             Randbøl Hede

Tur 4             Del af Snaptun – Juelsminde ruten

Tur 5             Halvdagstur ved Brå mølle

 

Dagsturene er på 10 – 15 km. Der kan nogle steder vælges forskellig længde på ruten. Vi fylder rygsækken med godt humør og medbringer kaffe og  madpakker, der nydes på turene.

 

Aftenaktiviteter:
Ølsmagning, foredrag om ”Det lille Økori”, film og festaften

 

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til store naturoplevelser. Der vil blive brugt teleslynge og TSK på kurset, pårørende er velkomne.

 

OBS! Se billeder fra tidligere kurser herunder.

Kursusansvarlige 

Elinor Vestergaard(ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk) 

Det siger vores kursister

Min mand og jeg tager på kurser sammen. Det er kun mig, der har et høretab, men vi føler os begge godt tilpas her, og det er rigtig dejligt med en god fælles oplevelse. Vi tager altid glade og opmuntrede hjem fra Castberggård.

Jeg var lidt usikker på, hvordan det skulle gå. Men det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har nydt at være sammen med ligesindede og har fået nogle fantastiske venskaber på kurset.

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.