Tilbage

Natur og motion 

Oplev sensommeren til fods

Kom og vær med til en dejlig uge med skønne vandreture og godt selskab. Vi snører vandrerstøvlerne, lægger madpakken i rygsækken og går ca. 10 – 15 km. om dagen.

 

Tur 1: Silkeborg Langsø – Svostrup Kro

Vi følger i pramdragernes spor og går på trækstien ud til den gamle pramdragerkro Svostrup Kro. 

 

Tur 2: Belle – Træskohage Fyr – Belle

Selv i egen baghave dukker nye ture op. Blandt andet denne skønne skovrute ud til Træskohage Fyr, der ligger ved Vejle Fjord og det gamle sanatorie. 

 

Tur 3: De 5 broer og ravtur ved Vesterhavet

Om formiddagen går vi på de 5 broer ved Haraldskær i Vejle Ådal. Hen på eftermiddagen kører vi til Vesterhavet og søger efter rav.

 

Tur 4: Lillebæltstien fra Hindsgavl – Gamborg

Vi følger Lillebælts livlige natur rundt langs den fynske Kystlinje. 

 

Tur 5: Søndermarkskoven

Vi slutter ugen af med en tur i Søndermarksskoven i Vejle, hvor vi går en kortere men også lettere kuperet rute i den skønne bøgeskov.

Kursusansvarlige 

Elinor Vestergaard(ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk) 

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.