Tilbage

Nye datoer: Keramikkursus

Et nyt univers åbnes på Castberggård – Keramikkens verden

 

Her kan du lave din nye yndlingskop eller mælkekanden til din café au lait. På kurset arbejder vi med pladeteknik og de talrige muligheder for formgivning og udtryk som denne teknik indeholder. 

Vi arbejder ud fra forskellige skabeloner og bruger forskellige dekorationstekniker, for at få det udtryk frem, du gerne vil have.

 

Kurset har fokus på kopper, små kander og vaser, men har man andre ideer og ønsker, er man også velkommen til at arbejde med dette. Hver dag starter med en fælles undervisning hvor jeg blandt andet gennemgår de forskellige trin for at lave en kop/kande/krus, viser hvordan man kan dekorere, hvordan man laver en hank og sætter den på, så den holder.

 

Kurset er for alle - pladeteknik er et godt sted at starte som begynder og er man øvet vil underviseren vise teknikker og måder, så man bliver løftet videre. 

 

Der benyttes teleslynge.

 

Mellem al leret krydres ugen med morgensamlinger, aktiviteter om aftenen en enkelt udflugt i bedste Castberggård højskoleånd, hvor der også vil være tid til en snak med ligesindede.

 

Underviser: Keramiker Marguerite Johnsen. Følg hende på instagramprofilen:  https://www.instagram.com/marguerite_johnsen/

 

OBS! Man skal påregne udgifter til materialer!

 

Kursusplan:

Torsdag                              Ankomst fra kl. 17. Kursusstart kl. 19 (Efter aftensmad)
Fredag:                               Kursus hele dagen

Lørdag:                               Kursus hele dagen

Søndag:                              Kursus til kl. 12. Herefter frokost.

Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen. 

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.