Tilbage

Glaskursus 4

Er der en glaskunstner gemt i dig? Kom og udforsk dette skønne materiale sammen med andre med samme interesse. Kurset er for alle og kræver ingen forudsætninger. Er du nybegynder bliver du hjulpet godt i gang og er du øvet, vil der hver gang blive præsenteret nye teknikker.

 

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

 

Fælles for alle kurser:

> Du får en teoretisk introduktion til materialet og en grundig gennemgang af de værktøjer, vi bruger.
> Du lærer teknikken omkring fusing, slumping, krakelering, serigrafi, kiln carving m.m. Er det teknikker, du kender, er der altid nye ting på programmet.

> Du får kendskab til/genopfrisket div. brændingskurver.
> Du får god tid til at være sammen med andre med samme interesse.

 

Materialeudgifter:

Færdigbrændt bullseyeglas: 400 kr./kg

 

Om nedsat hørelse og prisforskelle

Castberggård Højskole modtager offentlig støtte for at arrangere kurser for mennesker, som enten er døve, har en hørenedsættelse, tinnitus eller lignende. Derfor betaler denne gruppe kursister mindre end normalthørende for at deltage i dette højskolekursus.

 

Hørehensyn på kurset

Der anvendes altid teleslynge, TSK samt tegnsprog efter behov, men vær opmærksom på, at uge 38 (15. – 20. september) er forbeholdt deltagere med hørenedsættelse og deres pårørende.

Kursusansvarlige 

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Helle Mikkelsen (hellebirck@outlook.dk

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.