Tilbage

Glaskursus 2

Kom og vær kunstner i en uge

 

Er der en glaskunstner gemt i dig? Kom og udforsk dette skønne materiale sammen med andre med samme interesse. Kurset er for alle og kræver ingen forudsætninger. Er du nybegynder bliver du hjulpet godt i gang og er du øvet, vil der hver gang blive præsenteret nye teknikker.

 

Vores værksted er udstyret med alle de redskaber du får brug for, så det eneste du skal medbringe er lysten til at udfolde dig kreativt og godt humør.

 

Fælles for alle kurser:

> Du får en teoretisk introduktion til materialet og en grundig gennemgang af de værktøjer, vi bruger.
> Du lærer teknikken omkring fusing, slumping, krakelering, serigrafi, kiln carving m.m. Er det teknikker     du kender, er der altid nye ting på programmet.

> Du får kendskab til/genopfrisket div. brændingskurver.
> Du får god tid til at være sammen med andre med samme interesse.

 

Materialeudgifter:

Færdigbrændt bullseyeglas: 400 kr./kg

 

Om nedsat hørelse og prisforskelle

Castberggård Højskole modtager offentlig støtte for at arrangere kurser for mennesker, som enten er døve, har en hørenedsættelse, tinnitus eller lignende. Derfor betaler denne gruppe kursister mindre end normalthørende for at deltage i dette højskolekursus.

 

Hørehensyn på kurset

Der anvendes altid teleslynge, TSK samt tegnsprog efter behov, men vær opmærksom på, at uge 38 (15. – 20. september) er forbeholdt deltagere med hørenedsættelse og deres pårørende.

Kursusansvarlige

Helle Mikkelsen (hellebirk@outlook.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Min mand og jeg tager på kurser sammen. Det er kun mig, der har et høretab, men vi føler os begge godt tilpas her, og det er rigtig dejligt med en god fælles oplevelse. Vi tager altid glade og opmuntrede hjem fra Castberggård

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg var lidt usikker på, hvordan det skulle gå. Men det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har nydt at være sammen med ligesindede og har fået nogle fantastiske venskaber på kurset.