Tilbage

Familiehøjskole 

Kunst, fantasi og bevægelse

Familiehøjskole betyder fællesskab og aktiviteter og derfor vil der være forskellige værksteder og aktiviteter samt en dagsudflugt.  

 

Det bliver en uge fyldt med kunst, fantasi og bevægelse i Castberggårds skønne omgivelser. I arbejder sammen, bliver mere kreative og får mod på at prøve noget nyt uanset det handler om at bevæge sig eller (sam)skabe noget nyt. Jeres fantasi bliver udfordret, og I prøver nye ting indenfor kunstens og bevægelsens verden.  

 

Familiehøjskoleugen indebærer foredrag om følelser, kommunikation, og opdragelsen i nutidens samfund. Om morgenen vi er samlet til en morgensamling, og om aftenen slutter vi af med godnathistorie på traditionel vis. Der er også studiekreds til voksne, hvor der er plads til sludder og hygge.  

 

Kommunikationen foregår primært på dansk tegnsprog og via tegnsprogstolkning efter behov, da formålet med familiehøjskolen er at give børn og deres familie et sprogbad på dansk tegnsprog.  

 

Voksne:                                          3.650 kr. 
Børn i alderen 3 – 18 år:                 2.550 kr. 

Børn i alderen 1-2 år:                        500 kr. 

Børn under 1 år:                              Gratis (forældre passer selv barnet)  

  

Betaling: 

 

Ved tilmelding betales 1. rate: 500,- pr. person - både børn og voksne.  

 

2. rate: halvdelen af restbeløbet betales senest 7. april 2023 

3. rate: restbeløbet betales senest 12. maj 2023 

  

Tilmeldingsfrist: fredag d. 2. juni 2023 

 

Brev med relevante oplysninger og endeligt skema sendes ud i juni til de tilmeldte. 

 
Ved afbud efter 5. juni 2023 træder vores afbestillingsbetingelser i kraft.  

 

Kursusansvarlig

Outi Toura-Jensen (ot@cbg.dk) & Amandine Lind Mansilla (am@cbg.dk

Det siger vores kunder

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.