Familiehøjskole

For familier, der taler tegnsprog

De sidste par år har emnet på Familiehøjskolen været ”Hvad kan naturen tilbyde os?”

I 2022 vender vi billedet og arbejder med ”Hvad kan vi gøre for naturen?” Vi vil snakke om, hvad vi som land, som familie eller som enkeltperson kan gøre for at leve grønnere og passe på vores fantastiske jord.

Kommunikationen foregår primært på dansk tegnsprog og via tegnsprogstolkning efter behov, da formålet med familiehøjskolen er at give døve børn, CI-børn og børn med høretab samt deres familie et sprogbad på dansk tegnsprog.

Familiehøjskole betyder fællesskab og aktiviteter og derfor vil der være forskellige, klimavenlige værksteder, hvor både børn og voksne deltager. Vi besøger Givskud Zoo og hører om de 17 verdensmål og biodiversitet, samt tager en tur i Økolariet i Vejle.

Pris:

Voksne:                                          3.550 kr.
Børn i alderen 3 – 18 år:                 2.550 kr.

Børn i alderen 1-2 år:                        500 kr.

Børn under 1 år:                              Gratis

Betaling:

Ved tilmelding betales 1. rate: 500,- pr. person - både børn og voksne.

2. rate: halvdelen af restbeløbet betales senest 8. april 2022

3. rate: restbeløbet betales senest 11. maj 2022

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 3. juni 2022

Brev med relevante oplysninger og endeligt skema sendes ud i juni til de tilmeldte.

Ved afbud efter 4. juni 2022 træder vores afbestillingsbetingelser i kraft.

Kursusansvarlig

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.