Døves seniorhøjskole

Fyn rundt med snak om klima

Vi kan ikke komme udenom det. Alle snakker om klimaforandringerne. Er vores jord truet? Og hvad med de kommende generationer? Kan jorden reddes? Ja, det kan den, men vi skal gøre noget. Spørgsmålet er bare hvordan? Vi kommer med tips, ideer og forslag til, hvordan kan vi allesammen kan gøre mere for at redde jorden.

Det vil vi gerne kombinere med besøg til Fyn. Vi tager bl.a. på en heldagsbustur, hvor vi besøger en økologisk vingård og nogle naturperler på Sydfyn.

Vi tager på kulturbesøg på det nyrenoverede H.C. Andersen Museum og Den Fynske Landsby. Der vil være masse inspiration til, hvordan vi kan leve mere bæredygtigt og samtidigt får du gen- opfrisket mange barndomsminder.

Uddrag fra programmet:

Aktiviteter:
> Heldagsudflugt til Odense hvor vi skal besøge HC Andersen Museum
> Heldagsudflugt til Sydfyn
> Foredrag om klima og HC Andersen

> Sjove fysiske aktiviteter

Aftenaktiviteter:
> Vi skal smage på forskellige ting
> Fortælleaften hvor vi fortæller om vores barndomsminder
> Bålaften
> Festaften

Prisen for kurset er 3.100,- kr. og ikke 3.600,- kr. som der står i vores katalog.

Kursusansvarlig

Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.