Tilbage

Weekend for forældre med teenagere

Oplæg, workshops og samtaler   

Teenagere er humørsvingende. Det ene øjeblik er de glade og imødekommende og det næste afvisende og irritable. De er ikke til at få op om morgenen, hvilket ikke er mærkeligt, for de er heller ikke til at genne i seng om aftenen. Her vil de hellere spille eller være på deres smartphone og sms’e med vennerne det meste af natten. 

 

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så er denne weekend helt rigtig for dig som forælder. 

 

Vi har inviteret eksperter fra Sex & Samfund og SSP Hedensted til at holde oplæg omkring seksualitet og alkohol hos teenagers. 

 

Vi arrangerer også workshops med jeres børn omkring fordomme. 

 

Der vil være CODA unge, som kommer og er sammen med de unge mennesker hele weekenden. Søskende af teenagers er velkomne,  men vi kan ikke passe børn under 8 år. Jeres børn vil delt op i 2 grupper: Teenagers og børn mellem 8-11 år. 

 

 

Kursusansvarlig

Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden. Det er tredje gang, at jeg er her og jeg har meldt mig til kurset i juleglas til efteråret, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.