Tilbage

Vandretur i Mols Bjerge

Oplev Danmark fra en af sine bedste sider

 

Tag med på en smuk forårsvandretur i Mols Bjerge og oplev en af Danmarks nationalparker i ekstra flotte forårsfarver. Vi vandrer i nationalparken i 3 dage og kommer igennem både skov, marker og områder med udsigt til havet. 

 

Mols Bjerge-stien er en 60 km vandresti certificeret som leading Quality trail. Det betyder, at vandreoplevelsen på hele ruten er af høj kvalitet med store natur- og kulturhistoriske seværdigheder undervejs.

 

Stien er delt i tre dagsetaper på hver ca 20 km: Kalø-etapen, Bjergetapen og Ebeltoft-etapen.
 

Program:

Dag 1: Ankomst til Castberggård om aftenen
 

Dag 2: Kalø-etapen fra Rønde til Femmøller gennem bl.a. krogede troldetræ-skove. Overnatning på vandrehjem i Rønde.
 

Dag 3: Bjerg-etapen med en af Danmarks mest kuperede og varierede istidslandskaber.    Overnatning på vandrehjem i Rønde.
 

Dag 4: Ebeltoft-etapen gennem skovklædte istidslandskaber. Herefter hjemrejse med mulighed for at blive sat af ved banegården i Århus og/eller Horsens.

 

Fotokredit: Sten Porse

 

Kursusansvarlige

Ole Vestergaard (ov@cbg.dk) og Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk) 

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.