Tilbage

Trekking på Mont Blanc på sydsiden

Med plads til at lade både ben og tanker vandre

 

Vi starter ved Chamonix i Frankrig, og går sydover Mont Blanc til Courmayeur i Italien. Turen foregår i smukke bjergomgivelser i en til tider krævende rute på 5 etaper.

Vi følger stien ’TMB’ (’Tour de Mont Blanc’), som er en meget velkendt vandrerute. Selvom vi af og til vil befinde os højt oppe, er der ingen farlige passager at skulle gå igennem.

 

Dag 1: Rejsedag

Dag 2: Chamonix – Chamonix.                                       (Fr)

Dag 3: Les Houches – Les Contamones                         (Fr)

Dag 4: Les Contamines – Les Chapieux    (Fr)

Dag 5: Les Chapieux – Refuge Elisabetta                       (Fr-It)

Dag 6: Refuge Elisabetta – Courmayeur                        (It)

Dag 7: Fridag i Chamonix (tag evt svævebanen op til Aquille du Midi, tæt på toppen af Mont Blanc)

Dag 8: Rejsedag

 

Vandringslængde (tid) hver tur: 6 – 9 timer incl pauser.

 

Der kræves ingen erfaringer med vandring for at deltage. Du bliver guidet gennem hele ruten. Da det meste af ruten går op-og-ned med meget få flade strækninger, forventes det, at du er i god form og er vant til at gå lange ture.

 

Du skal kunne at bære din rygsæk fra dag 3 til dag 6. Mens den anden taske, som er ikke nødvendig på denne del af turen, kan blive på hotellet.

 

I tilfælde af dårligt vejr en dag, hvor vandring stærkt frarådes, bliver vi på stedet, og inddrager dag 7 til at færdiggøre vandringen fremfor en fridag i Chamonix.

 

Tidspunkt: Fredag 11. – Fredag 18. august 2023.

 

Pris inkl. forplejning (deltageren sørger selv for frokost og aftensmad på dag 1 og dag 7):

Med fly: 6895,- kr 

Kommer selv til Chamonix: 5495,- kr 

 

Flyets afgangstid kommer senere, men vi forventer at flyet letter fredag den 11 August mellem kl. 8.00-14.00 fra Billund og flyet letter fredag den 18. August mellem kl 14.00-20.00 fra Geneve. 

Kursusansvarlig:

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk) 

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.