Tilbage

Skrivekursus 2019

Erindringer, essays, breve eller bare en god historie!

 

Der er så mange historier eller fortællinger fra vores liv, der trænger sig på og trænger til at blive fortalt i en tid, hvor det at leve i nuet er in og intet er længere væk end et hurtigt klik på computeren. Men hvordan fastholder vi læseren længere tid end klikket?

 

Hvordan får vi fortalt om, hvordan mormors syltetøj duftede, eller at oldefar var med i krigen 1864, og hvorfor er det i øvrigt vigtigt at fortælle det til de kommende generationer?

 

Dette års skrivekursus vil have fokus på forskellige skrivegenrer, netop med blik på hvor forskellige tekster kan blive, afhængig af om man skriver et brev eller en beretning. 

 

Vi skal ’lege’ med genrerne og lære dem at kende, så de kan blive en del af skrive-værktøjskassen.

Kurset henvender sig til alle, der har lyst til at skrive, lyst til at få omsat tanker, meninger og erindringer til tekster, der kan læses, så andre kan få glæde af dem.

 

Kurset vil blive en blanding af oplæg, skriveøvelser, gruppearbejde og forskellige præsentationer af tekster.

Kursusansvarlig:
Kursusansvarlig:

Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev