Tilbage

Skrivekursus

Erindringer, essays, breve eller bare en god historie!

 

Vi er alle sammen fyldt med fortællinger. Fortællinger fra vores eget liv og fortællinger fra vores fælles liv. For-

tællinger som skaber vores liv. Hvis 

ikke historierne bliver fortalt, ja så forsvinder de sammen med os. 

 

Kom derfor på dette kursus og lad os sammen gå ind på hukommelsens lager og finde nogle historier frem, som kunne være nyttige at få skrevet ned og få givet til de kommende generationer som minder om svundne tider – eller til brug for at forstå den tid de lever i.

 

Kurset vil blive en blanding af oplæg, skriveøvelser, inspirationsøvelser, gruppearbejde og forskellige præsentationer af tekster. Der vil være indlagt en udflugt til kunstmuseet Trapholt.

 

Kurset henvender sig til alle – jer, der har skrevet i årevis, jer, der har haft en skjult skribent i maven – eller jer, der bare er nysgerrige efter at prøve at skrive erindringer. Frem for alt henvender kurset sig til alle jer, der har lyst til at skrive, lyst til at få omsat tanker, meninger og erindringer til tekster, der kan læses, så andre får glæde heraf.

Kursusansvarlig

Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg fik et kursus i gave, fordi jeg er hørehæmmet og mine børn havde hørt, at der blev taget hensyn her.

 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden.