Skitur til Trysil

Tag med os til Norge og oplev familiehygge og perfekt terræn

Nu er sommerferien slut og det er tid til at glæde sig til næste ferie. Hvis du kunne tænke dig at komme på ski med familien, men samtidig gerne vil nyde hyggeligt samvær med andre og være fri for at spekulere på alt det praktiske i forbindelse med mad, så tilmeld dig og din familie til vores skitur i uge 4.

Vi tager igen til Trysil, der flere år i træk er blevet udnævnt som Norges bedste skisportssted. Trysils skisportsområde er bygget rundt om Trysilfjeldet og består af fire sammenhængende skiområder med hele 68 pister, 31 lifter, flere snowparks og to store børneområder. Alt dette gør området til et sandt eldorado for alle, både børnefamilier, nybegyndere og habile skiløbere, der elsker fart og udfordringer, og faktisk kan det nærmest ikke lade sig gøre at få en dårlig ferie i dette skiparadis.

Vi sejler fra Frederikshavn til Gøteborg og kører via Oslo til Trysil. Turen er med fuldpension, da vi tager alt mad med fra Castberggård. Vi har booket en hytte, den hedder ”Bjørnstua” Det er en stor hytte på 340 m2 (30+6 senge), men ikke med ubegrænset antal værelser, så vente ikke for længe med tilmelding.

Leje af ski og liftkort skal I selv sørge for, da der kan være individuelle ønsker. Tal evt. sammen om skiskole, så børnene kan komme på samme hold. I UGE 4 ER SKISKOLE GRATIS FØR BØRN TIL OG MED 6ÅR. Husk at vi bor v. Høyfjellcentret på Fageråsen. HUSK også at der ofte er mulighed for rabat på liftkort, hvis man bestiller inden 1. nov. (datoen varierer, så kig selv på skistar.com) Der er også rabat på skileje, men hvis vi bestiller samlet og Castberggård betaler samlet, får vi mere rabat ( 20 – 25%), så vent med det til ankomsten.

Tilmelding:  Din tilmelding er først gældende ved betaling (faktura kan fremsendes). Sidste frist for tilmelding er 1. oktober, da vi rejser tidligere i 2021 end vi plejer.

Priser:

Voksne:                                                kr. 2.850,-
Børn 1-12 år:                                        kr. 2.250,-
Børn under 1 år:                                  gratis

Prisen er inkl. Transport fra Castberggård, færge til Gøteborg + mad ombord, fuld forplejning hele ugen og sengtøj. Ønsker man selv at sørge for transport til Trysil, ser priserne således ud:

Voksne:                                               kr. 2.470,-
Børn (1-12 år):                                      kr. 1.850,-

Børn under 1 år                                   gratis

Elinor Vestergaard og Søren Toura-Jensen

Rejseansvarlige, ev@cbg.dk og sj@cbg.dk

Det siger vores kunder

Jeg fik et kursus i gave, fordi jeg er hørehæmmet og mine børn havde hørt, at der blev taget hensyn her. Nu har jeg været her tre gange, og jeg skal helt sikkert afsted igen.

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.