Tilbage

Skitur til Trysil 

For tegnsprogsbrugere

Trysil er Nordens største skisportssted. Der er udfordringer til alle og der er ikke sparet på hyggen. Så trænger du til en skitur, hvor familien er i centrum, så tilmeld dig og din familie til en skitur i uge 10. Vejret er lidt lunere, skeen er ofte perfekt og Trysil, med sine 31 lifter, 68 pister og snegaranti, er klar til at tage imod os.

 

Vi har igen booket ”Bjørnstua”, som er en stor hytte på 340 m2. Hytten ligger tæt på lifterne og har en transportløjpe lige bag huset, så det er nemt at komme hjem igen. Vi får i alt 6 dage på ski, og da dagene er blevet længere, har lifterne lang åbningstid og med mulighed for aftenløb 2 gange, giver det rigtig mange timer på ski.

 

Vi håber at få hytten fuld af glade ski-folk, så enkeltværelse er ikke muligt og det er Først- til-mølle-princippet, der gælder.

 

Vi sejler fra Hirtshals til Larvik. Flere informationer om afrejsetidspunkter, kommer når vi nærmer os.

 

Turen er med fuldpension, da vi tager alt mad med fra Castberggård.

 

Leje af ski og liftkort skal I selv sørge for, da der kan være individuelle ønsker. Tal evt. sammen om skiskole, så børnene kan komme på samme hold. Husk at vi bor v. Høyfjellcentret på Fageråsen. Hold øje med evt. rabatter for ugen på skistar.com.

 

Priser:        

Voksne.                 kr. 3.600,-
Børn (1-12 år)        kr. 3.200,-
Børn under 1 år       Gratis         
 

Prisen er inkl. transport fra Castberggård, færge til Larvik + mad ombord. Ønsker man selv at sørge for transport til Trysil, ser priserne således ud:

 

Voksne                   kr. 3.300,-
Børn (1-12 år)         kr. 2.900,-
Børn under 1 år      Gratis

 

Tilmeldingsfrist:  d. 23. december 2022 – din tilmelding er først gældende ved betaling (faktura kan fremsendes).

 

Kursusansvarlig

Søren Toura-Jensen (stj@cbg.dk) tog Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.