Tilbage

Skitur til Østrig, uge 7

Familievenlig vinterferie på tegnsprog i 2022

 

Ønsker du at opleve skiferie, der er familievenlig og slippe for al det besvær med planlægningen og forberedelsen? Så tilmeld dig/jer til en skitur i uge 7. Denne gang er et ny skisted i Bad Gastein i Østrig!

 

Hotel Palace er et lækkert 4-stjernet hotel i Bad Hofgastein i Gastein-dalen, der ligger i smukke omgivelser og byen indebærer mange vinteraktivitetsmuligheder udenover at stå på ski. Liften er ca. 800 meter fra hotellet, som vi bor på. Skibussen der kører hen til liften standser blot 100 meter fra hotellet.

 

I prisen er der inkluderet en 3/4 pension.

 

Morgenen starter med den overdådig morgenmadsbuffet. Alt hvad man kan forestille sig af nybagt brød fra køkkenet samt oste, marmelader, skinker, frugt, yoghurt i mange varianter, müsli og meget mere. Dertil er der juice i forskellige varianter, kaffe og te og kakao. Når I kommer hjem fra en dag på ski vil der være en eftermiddags snack i form af kage eller lidt brød.

 

På menuen om aftenen er der lækre ting i vente. Køkkenet er virkelig udsøgt og aftenmenuen afveksler mellem buffet med spændende temaer og 4-retters menuer serveret ved bordene.

 

Hotellet byder på et wellnessområde, hvor I kan slappe helt af efter en lang dag på ski. Her er en stor indendørs pool, spa, finsk sauna, dampbad, saltvandsgrotte, solarium og afslapningsområder.


 

Dobbeltværelse:                                                             14.500 kr. Kør selv

(2 voksne og 2 børn 0-17 år)

 

Dobbeltværelse:                                                              13.500 kr. Kør selv

(2 voksne)                                                                    

 

Med CBGs bus                                                                750 kr. ekstra pr. person

 

OBS! I sørger selv for ski og liftkort. (ang. Liftkort, jeg vil gerne hjælpe at bestille liftkort hjemmefra for jer, hvilket gør det billigere)

 

Kør selv: Hotellet åbner for gæster kl 15.00.
 

Kører med CBG: Oplysninger kommer senere, det afhænger af, hvor mange der har valgt at køre med CBG-bussen 

 

Kun 5 dobbeltværelser - først til møllen-princippet gælder…!

 

Tilmelding og betaling senest den 15. august 2021.

 

Depositum: 1500 kr.

 

OBS! Kurset er for tegnsprogstalende.

Kursusansvarlige

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk) og Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.