Tilbage

Skitur til Østrig, uge 10

Skiferie på tegnsprog i 2024

Tag på skiferie og slip for al det besvær med planlægning og forberedelse. Denne gang til et nyt skisted i Fügen, Østrig. Vi kører med CBGs busser. Rejsetidspunkter kommer senere. 

 

Om hotellet

Zillertal Suites Fügen by ALPS RESORTS er et lækkert 4-stjernet hotel i Fügen, der ligger i smukke omgivelser og byen har flere forskellig vinteraktivitetsmuligheder udover ski. Liften er ca. 500 meter fra hotellet og skibussen stopper ca. 100 meter fra hotellet. Hotellet byder på et wellnessområde, hvor man kan slappe helt af efter en lang dag på ski. Her er en udendørs pool, finsk sauna og afslapningsområder.

 

Skiområde

Fügen er en del af Hochzillertal skiområde, som er blandt de mest populære skiområder. Skiområdet er, foruden Fügen, tilgængeligt via skidestinationerne Hochfügen og Kaltenbach, og tilbyder dig i alt næsten 100 kilometer pister. Det er et populært område på grund af de moderne lifter, højtbeliggende pister og de mange hyggelige bjerghytter, som lægger langs pisterne.

 

535 kilometer ekstra pister

Synes man at selve Fügen bliver lige til den lille side, så kan man opgradere liftkortet til Zillertaler Superskipass og få intet mindre end 535 kilometer ekstra under skiene. Zillertaler Superskipass giver foruden området omkring Fügen mulighed for at stå på ski i Zillertal Arena, ved Mayrhofen Bergbahnen, i Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 og Wildkogel-Arena i Bramberg. Skiområderne kan nås i bil, men er også forbundet via gratis bus- og togforbindelser. 


Pris og praktisk information  


Pris: 4500 kr. 
Depositummet på 2.000 kr. betales ved tilmelding og senest d. 15. november 2023. 
Restbetaling: 2.500 kr. senest d. 1. december 2023
 

I prisen er der inkluderet morgenmad og aftensmad 2 af dagene.

 

Obs. I sørger selv for ski og liftkort. (Castberggård vil gerne hjælpe med bestillng af liftkort hjemmefra. Ved at gøre dette er prisen for liftkort lidt billigere.) 

 

Kun 16 pladser - først til møllen-princippet gælder…!

Kursusansvarlige

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk) og Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.