Tilbage

Skitur til Norge, uge 9

Tag familien med til Trysil

Er du til godt skiløb? Vil du gerne på tur med familien, men samtidig nyde hyggeligt samvær med andre? Vil du gerne være fri for at spekulere på alt det praktiske i forbindelse med mad?

Så tilmeld dig og din familie til en skitur i uge 9. Turen går til Trysil, der med sine 31 lifter, 68 pister og snegaranti, er klar til at tage imod os. Trysil har det hele. Der er f.eks. 3 børneområder, 2 snowparker, speedtest og en pist med 45 gr. hældning.

 

Vi har for en sikkerheds skyld booket to hytter tæt på hinanden. Den ene hedder ”Bjørnstua” (en stor hytte på 340 m2, 30+6 senge), den anden hedder ”Bjørnhiet” (12+2 sengepladser). Hytterne ligger tæt på lifterne og har en transportløjpe lige bag huset, så det er nemt at komme hjem igen. Vi får i alt 6 dage på ski, og med mulighed for aftenløb 2 gange.

 

Der er rift om pladserne, så enkeltværelse er ikke muligt og det er Først- til-mølle-princippet der gælder…!

 

Vi sejler fra Frederikshavn til Oslo (en tur på 8,5 time) Det er en dagstur op, men natsejlads hjemad. 


Turen er med fuldpension, da vi tager alt mad med fra Castberggård. Leje af ski og liftkort skal I selv sørge for, da der kan være individuelle ønsker. Tal evt. sammen om skiskole, så børnene kan komme på samme hold. Husk at vi bor v. Høyfjellcentret på Fageråsen. HUSK også at der ofte er mulighed for rabat på både skileje og liftkort, hvis man bestiller inden 1. nov. (datoen varierer, så kig selv på skistar.com)

 

Priser inkl. transport til/fra Norge:         
Voksne                    kr. 3.250,-
Børn (7-15)             kr. 2.950,-
Børn 1-6 år              kr. 2.600,- 
Børn under 1 år        gratis         

Prisen er inkl. transport fra Castberggård, færge til Olso + mad ombord. Ønsker man  selv at sørge for transport til Trysil, ser priserne således ud:

 
Priser ex. transport til/fra Norge:   
Voksne                     kr. 2.500,-
Børn (7-15 år)          kr. 2.450,-
Børn (1-6 år)            kr. 2.150,-
Børn under 1 år        gratis 

Kursusansvarlig
Kursusansvarlig

Elinor Vestergaard

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev