Tilbage

Skitur til Les Arcs 

Fantastisk fransk hotel med ski-in/ski-out og panoramaudsigt over bjergene i Les Arcs.

Velkommen til Hotel L’Aiguille Rouge – et stort ski-in/ski-out hotel med 218 hotelværelser i bydelen Les Arcs 2000.

 

Her skal du ikke tænke på at lave mad. Halvpension er nemlig inkluderet i prisen, og du kan derfor se frem til en stor morgenbuffet, som helt sikkert gør dig mæt og fyldt med energi til en god dag på pisterne.
Når dagen er omme, kan du igen sætte dig til rette i den hyggelige restaurant og nyde en god middag med panoramaudsigt over Alperne – hvilken måde at slutte dagen på!

 

Skiløb i Les Arcs er intet mindre end fremragende. De 425 kilometer pister er fordelt med 200 kilometer i området omkring Les Arcs og 225 kilometer i nabobyen La Plagne. Med 70% af pisterne beliggende i en højde over 2.000 meter og skiløb på hele to gletschere ”Aiguille Rouge” og ”Bellecôte”, er Les Arcs det mest snesikre skiområde i Alperne.

 

Les Arcs og ”Paradiski”-området som helhed er ideelt til skiløbere på alle niveauer. Det store skiområdes forskellighed og nemme tilgængelighed giver en perfekt blanding af pister, som let kan udforskes af både skiløbere og snowboardere. Særligt fint er skiløbet gennem de store skovområder, og vi anbefaler stærkt at tage ”??Grizzly 68”-stoleliften, hvor et helt fantastisk netværk af både blå og røde pister løber på kryds og tværs igennem lærketræerne hele vejen til Peisey og Vallandry.
 

Praktisk info:

 

Hotel: Hotel L´Aiguille Rouge

 

Hvad er inkluderet?

  • Transport (fly fra København til Grenoble)
  • Transfer til hotel
  • Overnatning (dobbeltværelse) og halv-pension
  • Skilift

Hvad er ikke inkluderet?

  • Turisttakst
  • Rejseforsikring
  • Tillæg til transport til skigrej

 

Tilmeldingsfrist: 18-09-2022

 

Pris: 8499,-

Depositum: 1.000,- ved tilmelding 


Restbetaling: 7.499,- senest d. 1. december 2022

Kursusansvarlig

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk) og Filip Verhelst (fv@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden. 

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.