Tilbage

Skitur til Alpe d'Huez

For tegnsprogsbrugere

 

Castberggård arrangerer igen en fantastisk skitur i 2021. Denne gang går turen til Alpe d´'Huez i uge 10.

 

Alpe d’Huez har et bredt udvalg af pister i alle sværhedsgrader, og en skiferie i Alpe d’Huez er derfor et rigtig godt valg, uanset om du er nybegynder eller mestrer skisporten. Klimaet i Alpe d’Huez er værd at bemærke. Det er højt beliggende og der er derfor stor snesikkerhed. Når solen står højt på himlen er det et af de smukkeste skiområder.

 

Vi overnatter i Royal Ours Blanc Boutique Hotel & Spa, et 4-stjernet luksushotel, som har en fantastisk beliggenhed, tæt på pister/lifte. Der er også spa-wellness, sauna meget mere.

 

Der er ikke muligt at få enkeltværelse på hotellet.

 

Vi kører i Castberggårds egne busser – det tager ca. 14 timer fra Castberggaard til Alpe d'´Huez.  

 

Prisen på kun 6750 kr inkluderer bustransport, overnatning, liftkort i 6 dage og morgenmad.

 

Hvis du foretrækker at flyve derned (for egen regning), er prisen for hele turen 6350 kr. Vi kan samle evt. flyrejsende op ved lufthavnen i Geneve.

 

Ønsker man at købe en afbestillingsforsikring, koster det yderligere 500 kr. 

 

Depositum på 2000 kr. betales inden 31. august 2020.

 

I har også mulighed for at betale beløbet i afdrag over to eller tre måneder eller på en gang.

 

OBS! Hvis myndighederne fraråder os at rejse til Alpe d'Huez pga. Covid-19, aflyses turen og vi refunderer det indbetalte. 

 

Der er max 16 pladser.

 

Kursusansvarlig

Søren Toura-Jensen

Det siger vores kursister

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.