Tilbage

Sang- og korkursus

Syng – syng – syng – og vær glad.

 

Sangkursus med fuld skrue i tonernes verden

Kan man stadig synge med et høretab? Ja, og savner du den livsenergi det giver at synge, men som høretabet har taget fra dig og vil du gerne have genopfrisket din stemme og lysten til at synge? Så er dette kursus for dig, for selv om hørelsen svigter, og du måske er usikker på at ramme tonen er du velkommen. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger udover sangglæde og lyst til at være sammen med ligesindede. Der benyttes teleslynge.

Kurset indeholder selvfølgelig masser af sang, men også øvelser i lyd- og toneopfattelse, når hørelsen svigter, stemmetræning, leg og kropsøvelser. Du har stor mulighed for at få peppet de musiske sider af dig selv op sammen med andre med samme udfordringer. Husk på at sang er sundt og helsebringende.

I pauserne nyder I godt af Castberggårds lækre mad, og i den sparsomme fritid kan man nyde naturen omkring Castberggård til en walk-and-talk pause.

 

 

Undervisere på kurset er:

Lotte Rømer:        Sanger, korleder, foredragsholder og forfatter

Gitte Naur:           Sanger, psykoterapeut og vokalcoach

Jens Nørremølle:  Akkompagnatør og musiklærer

 

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger udover sangglæde og lysten til at være sammen med ligesindede. Der benyttes teleslynge.

 

 

 

 

Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden. 

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.