Tilbage

Sang- og korkursus

Syng – syng – syng – og vær glad.

 

Har du lyst til at synge og være en del af et sprudlende fællesskab? Savner du den livsenergi det giver at synge, men som høretabet har taget fra dig? Dette kursus er for dig, der gerne vil blive ved med at synge, selv om hørelsen svigter, og du måske er usikker på at ramme tonen.

 

Udover masser af sang indeholder kurset også øvelser i lyd- og toneopfattelse når hørelsen svigter, stemmetræning, leg og kropsøvelser. Du har stor mulighed for at få genopfrisket de musiske sider af dig selv sammen med andre med samme udfordringer.

 

Opholdet inkluderer også den gode mad fra Castberggårds køkken. I den sparsomme fritid kan man nyde naturen omkring Castberggård til en walk-and-talk pause.

 

Undervisere på kurset er:

Lotte Rømer:        Sanger, korleder, foredragsholder og forfatter

Gitte Naur:           Sanger, psykoterapeut og vokalcoach

Jens Nørremølle:  Akkompagnatør og musiklærer

 

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger udover sangglæde og lysten til at være sammen med ligesindede. Der benyttes teleslynge.

 

 

 

 

Kursusansvarlige

Lene Poulsen (lp@cbg.dk) og Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden. 

Jeg synes, Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.