Tilbage

”Kvinde set fra ryggen” med billeder af Hammershøi

Kursus for litteraturelskere

Er du vild med at læse og elsker at fordybe dig i litteratur, og vil du gerne dele dine læseoplevelser med andre hørehæmmede, så er her et spændende kursus.

 

Kurset omhandler ”Kvinde set fra ryggen” af Jesper Wung Sung.

Bogen handler om Ida Hammershøi og om hendes liv med den verdensberømte kunstmaler Wilhelm Hammershøi. På utallige malerier ses Ida nakke, men i bogen udfoldes hele hendes personlighed, og hendes liv med maleren.

 

På kurset gennemgår vi bogen, laver personanalyse, skildrer tiden hvor fortællingen foregår, og kurset krydres med snak om billeder af Wilhelm Hammershøi, der bliver beskrevet i bogen

 

Kurset afholdes over to dage og er tilrettelagt til hørehæmmede, døvblevne og pårørende. Der benyttes teleslynge på kurset.

 

Dato: Onsdag d. 27. okt. og onsdag d. 10. nov. kl. 16.00 – 20.00

Pris: 300 kr. incl lettere aftensmad og kaffe.

Tilmeldingsfrist:  Onsdag d. 20.oktober

 

Kursusansvarlig

Lene Poulsen lp@cbg.dk

Det siger vores kursister

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.