Tilbage

Kreativt julekursus

Kender du det – du vil gerne overraske familien med noget nyt julepynt eller lave en ny dekoration, men ender med at gøre ”det du plejer”? Har du i stedet lyst til at blive kreativt inspireret?
 

Denne lørdag vil vi give dig ideer til fornyelse af julepynt og gennemgå nogle enkle teknikker til juledekorationen, så de får et nyt liv. Vi benytter forskellige materialer, som du måske ikke har prøvet at bruge til jul før. Har du lyst til at sysle med juleaktiviteter og lade dig inspirere i fællesskab med andre kursister.
 

Vi medbringer forskelligt materialer, som du kan købe. Du kommer med saks, godt humør, åbent sind og evt. egne materialer.

 

Pris: 300 kr. incl lettere forplejning.
 

Der benyttes tsk, tegnsprog og teleslynge på kurset.

Kursusansvarlige

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur.