Tilbage

Højskoleeftermiddag med Søren Vester

Kreativ på kommando - og lidt i haven

 

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, går på scenen til vores højskoleeftermiddag for at fortælle om det at være kreativ og se mulighederne. Her kan du høre, hvordan hans idéer opstår og hvorfor det at være kreativ sikrer en positiv indstilling til livet.

 

Men hvem er Søren Vester - og hvad laver man egentlig som kreativ bonderøv med et sprog, der er alt andet end rigsdansk og et humør, der får selv en grædekone til at smile? Og hvem tør flytte ud til sidste revle og leve af noget så højrøvet som design og tv i haven?

 

Søren Vester har medvirket i flere programmer på TV. Han har været kreativ på kommando i  programmet 'I hus til halsen', hvor han sammen med Line og Dennis kom trængte boligejere til undsætning. I 2021 fik han sin egen programserie, Søren Vesters have, hvor kreativiteten blev sluppet løs i haven. 

 

Vesters tese er, at alle kan og skal være mere kreative og han kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og ideer ud i livet.

 

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler på alt fra Michelin restauranter til gravstene og legepladser.