Tilbage

Kajak/SUP kursus for kvinder

Fredag tager vi afsted fra Castberggård kl. 13.00. Vi samler op på Middelfart station kl. 14.00.

 

Efter planen starter vi omkring kl. 16.00 med at sejle i kajak og fortsæt- ter ud pa? aftenen. Vi laver færdighedsøvelser og får grundlæggende viden omkring kajak i en 3-4 timer.

Lørdag er hele dagen sat af til at sejle i kajak. Vi skal på en en længere tur rundt i det sydfynske øhav. Vi repeterer de ting, vi lærte om fredagen.

 

Senere lørdag får vi en smagsprøve på, hvad SUP er for noget. Her vil vi nyde de sidste timer med at se solen gå ned.

Søndag morgen bliver det til cirka 4 timers kajak. Vi slutter kl. 12 og efter frokost kører vi hjem. Forventet ankomst ved Middelfart station ca. kl 13.30. Ankomst Castberggård kl 15.00.

Vi skal overnatte i shelters hele weekenden. (Vi har adgang til toilet og vand)

 

Huskeliste til påklædning:

Sovepose, liggeunderlag, drikkedunk, lommelygte, skiundertrøje (vigtigt det er i uld og ikke bomuld - det bliver for koldt).

Kursusansvarlig

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg var lidt usikker på, hvordan det skulle gå. Men det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har nydt at være sammen med ligesindede og har fået nogle fantastiske venskaber på kurset.

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.