Tilbage

Juletur til Gøteborg

Kom i julestemning med Castberggård – tag med til jul i Gøteborg.

 

Vintermørke og funklende lys er et fantastisk syn, og storbyerne omkring os klæder sig i julestads. Dette års tur går til Gøteborg, som i tiden op til jul lokker med skøjteløb, ristede kastanjer, traditionelt kunsthåndværk og svenske specialiteter. Alt sammen noget der er med til at skabe den rette julestemning.

 

I Liseberg, der er det svenske svar på Tivoli, skal vi opleve Sveriges største julemarked og førende juleevent med op imod 5 mio. elektriske julelys.

 

Vi tager afsted den anden weekend i december i skolens busser, indlogeres på et hotel og tager rundt og nyder byens julestemning og ser forskellige seværdigheder.

 

Vi ser bl.a. Domkirken og operaen, går en tur i den gamle bydel Haga eller finder et af udsigtspunkterne i Slottsskogen, der giver et flot view  over byen.

 

Vil man rejse med, men hellere tage rundt på egen hånd, er dette også muligt.

 

Prisen inkluderer, færgeoverfart, frokost på afrejsedagen, hotel, morgenmad samt entre til Liseberg.      

Kursusansvarlige:

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Jeg synes,  Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev