Tilbage

Juleølsmagning

Smag på julens bedste bryg

Julefrokost tilbyder vi ikke, men dog noget, der smager af jul...

Torsdag den 6. december afholder vi nemlig juleølsmagning i samarbejde med Eddie fra Midtfyns Bryghus. Vi starter med en dansk bøf med tilbehør.

Eddie demonstrerer 7 forskellige juleøl - nogle lidt stærke, så det anbefales at lade bilen stå derhjemme.

Det bliver en aften, hvor man udover at blive klogere på øl, også får rørt lattermusklerne, når Eddie fortæller anekdoter med amerikansk accent. 

Der vil være tegnsprogstolk til stede.

Dørene åbner kl. 17.30, og da arrangementet foregår i vores spisesal, er der kun 80 pladser, så her gælder først til mølle princippet....

 

OBS! Der er mulighed for også at bestille overnatning og morgenmad.

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel.

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.  

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere.