Tilbage

Jan Magnussen

I dette spændende foredrag fortæller Jan Magnussen sin personlige historie om 30 års motorsportskarriere på topplan.
 

En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, vinde VM som 14-årig, og de mange mange sejre i 24-timers Le Mans løb. Jan Magnussen kommer blandt andet ind på, hvordan det var at gå fra ukendt gokartkører til Formel 1-verdensstjerne og vinder af Le Mans, de bedste sejre og de største nederlag i 24-timers Le Mans og Formel 1-løbene.

 

Han fortæller ærligt om det at sætte penge, familie og venskab på spil for at nå sine mål, om at nå til tops i motorsportens kongeklasse, Formel 1 - og om at blive fyret igen. Derudover har foredraget også et stærkt fokus på teamwork og sammenhold, ligesom Jan deler ud af sine erfaringer med at præstere på sit højeste konstant og opbygge sit eget team i Danmark.

 

Foredraget suppleres med billeder og film fra Jan Magnussens personlige arkiver, og der er også tid til efterfølgende spørgsmål fra tilhørerne.

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.  

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere.