Tilbage

Koushi fra ‘Den store strikkedyst’

‘Hvor er det sygt fedt, du strikker mand’

 

Få ny inspiration til både strikketøjet og den måde, du lever dit liv på, når Kouchi Radhakrishnan kommer til Castberggård med sit foredrag, ‘Hvor er det sygt fedt, du strikker, mand’.

 

Kouchi, der blev kendt som vært for det populære tv-program, ‘Den store strikkedyst’, fortæller sin personlige historie med humor og selvironi og opfordrer samtidig publikum til at følge hans motto: Gør det, du har lyst til, hop ud i det. Hvis du ikke kan bunde, kan du altid gå tilbage. Værre er det ikke.

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere. 

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.