Tilbage

Hjerte, hånd og ånd

Et nyt kursus, der hylder kreativitet, fantasi og fællesskab

Kom med på et kursus hvor du sammen med andre hørehæmmede kan få ideer til kreativt håndarbejde og inspiration i form af foredrag, oplæg og morgensamlinger – alt sammen med brug af teleslynge.

 

Hænderne går på opdagelse i glas, fremstilling af pap til skåle og hækling af garn lavet af gamle t-shirts, mm. Alle får nye kreative ideer, så håndarbejdet kan fortsætte hjemme.

 

Hjernen bliver udfordret af Kouchi - ham fra den ”Den store strikkedyst”, der søndag eftermiddag holder sit foredrag; ”Hvor er det sygt fedt, du strikker, Mand”.  Han har et motto; ”Gør det, du har lyst til, hop ud i det. Hvis du ikke kan bunde, kan du altid gå tilbage. Værre er det ikke”.

 

Dette foredrag kan give energi og ideer til at turde noget mere end det, dagligdagen byder. Så hop ud i det, se om du kan bunde, og har du lyst til kreativitet i fællesskab med andre hørehæmmede, så er kurset lige strikket sammen til dig.

Kursusansvarlig

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det var helt fantastisk at komme til Castberggård. For det første kunne jeg pludselig høre meget bedre, fordi der er høretekniske hjælpemidler, og for det andet følte jeg mig hjemme med en masse andre mennesker, der er i samme båd som mig. 

Min mand og jeg tager på kurser sammen. Det er kun mig, der har et høretab, men vi føler os begge godt tilpas her, og det er rigtig dejligt med en god fælles oplevelse. Vi tager altid glade og opmuntrede hjem fra Castberggård.

Jeg var lidt usikker på, hvordan det skulle gå. Men det har været en kæmpe oplevelse for mig. Jeg har nydt at være sammen med ligesindede og har fået nogle fantastiske venskaber på kurset.