Tilbage

Formel 1 i Monza

Kære motorsport fans!


De seneste ture, inden Corona aflyste 2020 og 2021,  har været en stor succes og heldigvis kan vi genoptage vores motorsportsrejser i 2022.

Denne gang skal vi til Monza, Italien. Monza banen rummer store historier og så er det Ferraris hjemmebane.

 

Vi tager flyet fra Hamburg lufthavn torsdag den 8 september kl ca. 15.00 og hjemrejse igen mandag den 12 september kl ca. 12.00 fra Milano.

 

Vi har fem dage i Milano, og derfor har vi også mulighed at udforske Milanos kultur og historie i et par dage inden det kun handler om Formel 1.

 

Hotellet, som vi skal overnatte på er imponerende flot – og så ligger det tæt til Monza Formel 1 banen. Billetten giver adgang for lørdag og søndag.

 

Praktiske oplysninger: 

Vi mødes ved Castberggaard torsdag den 8 september kl 9.00 og returnerer til Castberggaard mandag den 12 september ca. kl 18.00

 

Prisen er Inklusiv: 
- 4 nætter (torsdag-mandag) på firestjernet hotel inkl. morgenmad
- Flybillet
- Transport mellem lufthavn og hotellet og hotellet og Formel 1 banen
- Billet til tribunen med siddepladsPris kr. 6.495,-

Pris kr. 5.895,- uden flybillet

Ikke inklusiv:
Rejseforsikring kr. 500,-

Tilmelding er bindende og refunderes ikke!

Kursusansvarlige

Søren Toura-Jensen (sj@cbg.dk)

Det siger vores kunder

Personalet her er supergodt. Man får en god behandling, man bliver beriget med nyheder og snak indenfor sit eget problemfelt, og så er her en fredsfyldt natur. 

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, at Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.