Tilbage

Foredrag om the Beatles

Med forfatter og Beatles-ekspert Per Wium

 

Den 23. marts 2019 er der mulighed for at få en helt enestående oplevelse: Per Wium’s berømte Beatles-foredrag i skøn forening med koret Ørehængerne.

Per Wium har de seneste 10 år holdt ca. 700 foredrag om The Beatles og deres musik i Danmark og udlandet. Ved denne særlige lejlighed fokuserer han på gruppens vokaler.

Han fortæller om de fire beatler som sangere, giver eksempler på mange forskellige typer af Lennon/McCartney to-stemmige vokaler - og endelig skal vi lytte til og tale om det helt særlige hos The Beatles: De tre-stemmige vokaler.

Koret Ørehængerne vil undervejs traktere med en lille håndfuld af sine versioner af Beatles' kendte og elskede sange. Koret er Nordens, ja måske verdens, eneste kor bestående udelukkende af mennesker med høretab.

Under ledelse af Lotte Rømer, Gitte Naur og Jens Nørremølle har Castberggård i 14 år afholdt sangkurser for hørehæmmede, og det er deltagere herfra, der ved særlige lejligheder optræder under navnet Ørehængerne.

 

Gå ikke glip af denne helt specielle eftermiddag, hvor Castberggård lukker dørene op for en stemningsfuld rundtur i Beatles' verden!

 

Foto: Alex Nyborg Madsen

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem. 

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere.