Tilbage

Efterårshøjskole 2022

For døvblevne, hørehæmmede og pårørende

 

Jeg elsker oktober og efterår,
med alle de farver træerne får
for siden at kaste farverne væk
og stå som tegnet med tusch og blæk
Hør skovenes efterårs hjerte banke:
Efterår, efterår eftertanke.

( Johannes Møllehave)

 

Sæt hverdagen på pause og kom og nyd samværet med ligesindede. Denne uge byder på en blanding af gode foredrag og spændende udflugter, stadig med hyggen sat i højsædet. Der bliver også mulighed for, at du kan fordybe dig i et selvvalgt emne, der interesserer netop dig.

 

Når du er på højskole hos os, skal du have de bedste betingelser for at nyde det kursus, du har tilmeldt dig. Derfor sørger vi for teleslynge, tegnstøttet kommunikation og andre hjælpemidler, så alle får noget ud af foredrag, diskussioner og sociale sammenhænge.

 

Foredrag:

> Livsglædens nødvendighed v. Erik Lindsø
> Dansk films ”Grand old men” v. Elinor Vestergaard

 

Udflugter:

> Guidet bytur på voldene i Fredericia

> Modavi – Moderne dansk vin

 

Selvvalgte emner:

> Gåtur/motion

> TSK

> Litteratur

 

Husk at tilmelde dig et af de selvvalgte emner ved tilmelding.

Kursusansvarlige

Elinor Vestergaard (ev@cbg.dk) og Lene Poulsen (lp@cbg.dk)

Det siger vores kursister

Jeg synes, at det er dejligt at komme her. Jeg nyder opholdet, og så er jeg den type, der gerne vil lære noget nyt hele tiden. Det er tredje gang, at jeg er her og jeg har meldt mig til kurset i juleglas til efteråret, så jeg skal helt sikkert af sted igen.

Jeg synes, 

Castberggård er et dejligt sted. Jeg kommer på kurset natur og motion, fordi jeg elsker at gå ture og nyder det sociale samvær med gruppen.

Jeg glæder mig altid til at komme på kursus på Castberggård. Når man kommer herned, falder der sådan en ro over en, for man ved der ikke er noget, der jager og skulle man komme til at misforstå noget, gør det ikke noget, for det finder man ud af.