Tilbage

Drabscheferne

Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere

Kurt Kragh og Ove Dahl har et stort indgående kendskab til nogle af de absolut mest gruopvækkende og omtalte drabssager i Danmark. Med deres foredrag deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du aldrig har haft eller får mulighed for at læse i aviserne eller se i dokumentarerne. De har begge siddet ansigt til ansigt med kvinder og mænd, der har begået koldblodige mord - nu har du også muligheden for at komme helt tæt på en morders tanker.

Du er med stor sandsynlighed støt på både Kurt Kragh og Ove Dahl på TV. De er begge forfattere til flere bøger om deres efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de hver især har arbejdet på.

De to drabsefterforskere har begge en lang karriere i politiet bag sig. Kurt Kragh har været i politiet i hele 37 år, hvor 27 år gik som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Kragh var primært efterforskningsleder af en lang række af de tungeste og mest tankevridende drabssager både nationalt og internationalt.

Ove Dahl har været ansat i politikorpset i 40 år. De sidste otte år var han ansat som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har fungeret som souschef og røverichef. 

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.  

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere.