Tilbage

Bodil Jørgensen

Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv
og karriere.

 

Om kærlighed og smertelige tab,
og at blive mor i en sen alder.

 

Om dramatiske begivenheder som passager i den store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken i forbindelse med filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet.

 

Om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film og TV-roller.

 

En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, som også vil give smagsprøver som visefortolker med sange fra hendes repertoire, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.

 

 

Hvis arrangementet aflyses pga. Corona, tilbagebetaler vi selvfølgelig billetter.

Hvis vi udsætter arrangementet pga. Corona, kan man vælge at få billetter refunderet - eller man kan beholde sine billetter til den nye dato.

Hvis vi laver om på arrangementet og vælger at gennemføre UDEN buffet, så refunderer vi selvfølgelig beløbet for buffet.

Det siger vores kunder

At være til højskoleaften på Castberggård er altid en stor oplevelse. Foredragsholderne er interessante, maden er fantastisk og stemningen helt speciel. 

Vi er meget begejstrede for Castberggårds arrangementer. Derfor har vi også taget mange af vores venner med herud, og nu er vores seniorklub også blevet faste gæster. Så sidder vi ved bord sammen og hygger os med god mad og spændende foredragsholdere. 

Min kone og jeg kan godt lide at komme til højskoleaftner på Castberggård, fordi der er en rolig atmosfære og man kan møde nye mennesker, mens man nyder den dejlige mad og spændt venter på aftenens foredragsholder. Vi er endnu ikke gået skuffede hjem.